Beoordelingen van Sushi Koning Nunspeet

Recente recensies

5.0
Dimitri
gisteren

Zoals altijd was de sushi weer geweldig! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
15 januari 2022
AW
14 januari 2022

Wederom een zeer smakelijke ronde sushi, klein minpuntje, de mama box bevatte bijna alleen maar komkommer als extra. Wellicht iets meer afwisseling? Verder dik tevreden, komen zeker terug.

vd Berg
9 januari 2022

Super lekker en op tijd volgens afspraak

Jaco Foppen
8 januari 2022

Prima eten. Smaak voortreffelijk.

Van olst
7 januari 2022
J.
4 januari 2022

Goeie kwaliteit, makkelijk te bestellen!

AnneWill
2 januari 2021

Overzichtelijke site, fijne communicatie, en keurig op tijd bezorgd. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
31 december 2021

De sushi was heerlijk, mooi opgemaakt en smaakvol. Ook de loempia's en gefrituurde garnalen waren super.

M.Niebeek
31 december 2021

Goeie Service en heel lekker Vers en Smakelijk en ook nog heel mooi Verzorgd!! Kortom ik bestel snel weer!

Mascha
30 december 2021

Het was weer heerlijk

M.
29 december 2021

Opzich prima, maar niet de beste sushi die ik ooit heb gehad. De smaken waren niet uitgesproken. Weinig verschil te proeven tussen de verschillende soorten.

Joan
29 december 2021
Jacolien
28 december 2021
Chris van Beem
26 december 2021

We waren heel tevreden over het bestelprocedure, de communicatie, de levering en de kwaliteit. Wel jammer dat de beloofde fles wijn niet werd meegeleverd…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke de Wit-Dijksma
26 december 2021

In één woord TOP. Goede kwaliteit sushi's Altijd keurig op tijd bezorgd.

Mark Visser
25 december 2021

Super kwaliteit! Erg lekker! Zeker een aanrader!

Catriona van de Streek-Elliott
24 december 2021

Uitstekend sushi, snel verzorgen en goed geprijsd.

Gianno Bisutti
24 december 2021

Super lekker, we hebben er van genoten. Nog bedankt voor het wijntje er bij op kerstavond!

Marieke
24 december 2021

Bezorging 20 minuten te vroeg, eten lekker maar weinig variatie in vegetarische opties. Ook vrij prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt.

vt slot
19 december 2021

Alles perfect en snel zoals gewoonlijk !! Heerlijk gegeten weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fidder
18 december 2021

Kidsbox valt erg tegen er zit een beker bij maar niet wat te drinken. Een verassing voor de kids zou ook leuk zijn!

R
17 december 2021
Olst
17 december 2021
P
11 december 2021

Erg goede kwaliteit, hebben genoten

M.H.
11 december 2021

voor een bezorgdienst prima sushi. Vlot en vriendelijk bezorgd in Doornspijk

JulGer
5 december 2021

Al vaak sushi gehaald. Ruime keuze, heerlijk eten! Al eerder 5 sterren recensies geplaatst, helaas dit keer 3 sterren. Laatste keer liet de klantvriendelijkheid helaas behoorlijk te wensen over, zowel aan de telefoon als tijdens het ophalen (ophalen van de door Sushi Koning vergeten wasabi, soja saus en chili saus -voor de 2e keer-). We begrijpen dat als het druk is de stress wat hoog kan zijn maar dit hoeft niet afgereageerd te worden op klanten. Jammer van deze ervaring. Buiten dit om; het eten was weer lekker!

Reactie van Sushi Koning

Hoi JulGer, Bedankt voor je beoordeling nu en je eerdere 5 sterren beoordeling. Wat vervelend om te horen dat dit voor de 2e keer vergeten is en dat de klantvriendelijkheid die dag wat beter had gekund. Natuurlijk gaan we dit gelijk even intern oppakken en zorgen wij dat dit de volgende keer goed geregeld is. Fijn om te horen dat het eten lekker is. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Bertus
5 december 2021
M. Bakker
4 december 2021

Heerlijk eten. Lekker dicht bij huis en op tijd op te halen. Altijd vriendelijke medewerkers.

Gerard
4 december 2021

Verse sushi, goed gevuld, fijne extra's zoals heerlijke gember en goede wasabi. Erg lekker allemaal. Ook de zeewier en adamame.

Van k
30 november 2021
Reinier
27 november 2021

Het is heerlijk.. wij bestellen momenteel wekelijks en de kwaliteit blijft goed.. we nemen meestal de kingsbox en de spicy box. Heeeeeerlijk

B&G
27 november 2021

5x besteld en 5x perfect. Uitstekende kwaliteit.

Laura
27 november 2021

Ontzettende snelle en vriendelijke bezorging!

D.jansen
26 november 2021

Was de eerste keet bij sushi koning. Maar zeker niet de laatste

Judith Dröge
25 november 2021
Marieke
21 november 2021

Netjes op tijd, vriendelijk en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beert hup
20 november 2021

Was goed alles was lekker vers en was zeker voor herhaling vatbaar

Ingrid
19 november 2021

Eten was niet heel warm meer , voor de rest prima

Vera Bouw
19 november 2021

Weer heerlijk gegeten.

Mk
13 november 2021

Ruim 1,5 uur gewacht Zat garnaal ipv kip in de bandobox Voor de 3e keer de bezorger moeten melden dat ik nog moest betalen….

M. Coenders
13 november 2021

Uitstekende bezorging. Heerlijk eten en ook zorgvuldig verpakt.

Thomas
12 november 2021

Heerlijke sushi, bezorging kwam perfect volgens schema en belde ons op zoals werd verzocht. Top!

Margriet
11 november 2021

Echt helemaal super, lekker, vers eten en snel geleverd. Wel mag het aanbod van verschillende soorten in een box wat uitgebreider.

Janneke
11 november 2021

Was heerlijk , bedankt voor het heerlijke eten en de goede service !

Jimi
10 november 2021

Was super lekker

Vera Bouw
7 november 2021

Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.S.
7 november 2021
Leonie
6 november 2021
Sebastiaan
5 november 2021
Stoffer
1 november 2021

Netjes optijd bezorgd, heerlijke sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Hop
31 oktober 2021

25 cent voor iDeal betaling is echt te zot voor woorden. “Vragen” om fooi……. All over was de smaak van de verschillende bijna niet te onderscheiden. Ik zal jullie niet adviseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Koning

Hoi Marja, Wij vinden het erg jammer dat onze sushi niet in de smaak is gevallen, helaas hebben wij zelf verder niets vernomen van u en weten niet precies wat er dan mis is gegaan. Voor de Ideal betalingen gebruiken wij een externe partner om de veiligheid te kunnen waarborgen van de transactie. Wij hebben helaas geen invloed op de kosten en verdienen hier zelf natuurlijk ook niets aan. Het vragen om 'fooi' is een optie op de website en is ook absoluut niet verplicht. met vriendelijke groet, Sushi Koning

Hein
31 oktober 2021
Ron
30 oktober 2021

Heerlijk vers gemaakt, de spicy box was voortreffelijk 😄👏👍

Léon Benschop
30 oktober 2021

Super goed!

Mk
29 oktober 2021

Bij de crushi yakatori zat weinig vulling buitenste stukken zelfs niks. California roll was ijskoud en de rest was al uit elkaar gevallen voordat ik er aan gezeten had…

noa
27 oktober 2021

had verkeerde adres doorgegeven, werd contact opgenomen en was alsnog snel op locatie. heerlijke sushi voor een goeie prijs!

Reinier
26 oktober 2021

Niks op aan te merken..het was lekker. Lekkere sushi 👍.

Lisanne
24 oktober 2021
Lieftink
24 oktober 2021

Levering op tijd. Heerlijk gegeten.

Ruben
22 oktober 2021

Smaak prima. Portie viel wel snel uit elkaar, wel mooie maat kwa grote

Gewoon goed
22 oktober 2021

Lekker en snel bezorgd

Jacolien
20 oktober 2021

Echt superlekker!👌🏻

Bonestroo
19 oktober 2021

Was super lekker!

Corrinne Fafiani
17 oktober 2021

Heerlijk heet en dan bedoel ik temperatuur ! Het is echt. Een aanwinst voor Nunspeet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
16 oktober 2021

Was erg lekker en werd netjes op tijd bezorgd. Er zit wel veel te weinig wasabi en sojasaus bij. Ondanks dat, zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
16 oktober 2021

Heerlijk verse sushi en snelle bezorging!

Dennis Brull
16 oktober 2021

Bon gewonnen. Nu besteld omdat ze hier ook bezorgen in de omgeving. Snelle levering. Alles volgens afspraak. En zeer vers. Echt een aanrader! Chapeau!!

Margriet
12 oktober 2021

Super lekker gegeten en snelle bezorging, echt een aanrader

Groothuis
12 oktober 2021

Snelle levering . Sushi was erg lekker , zat alleen 1 ding niet bij de bestelling maar verder echt top

Nienke ten Hove
11 oktober 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yo Hopstaken
9 oktober 2021

Het was heerlijk!

Janneke van Putten
8 oktober 2021

Het was in een woord samen te vatten: HEERLIJK !!!!

Nugteren
7 oktober 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten!!! De warme gerechten waren gewoon nog warm ondanks de verre rit ((buitengebied Hulshorst) op de fiets. Ook fijn dat je een fooi kan geven via iDeal. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Mar
29 september 2021

Verrukkelijk. Netjes. Vriendelijk. Schoon. Optijd klaar. Zeker voor herhaling. 👍🏻😋

Ellis ten Oever
28 september 2021
vd Streek
27 september 2021

Was alles wat ik had verwacht en meer. Vers en heerlijk. Snel geleverd en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrinne Fafiani
26 september 2021

Heerlijk datgene wat warm moet zijn warm en lekker krokant vriendelijke snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
25 september 2021

In de middag al besteld voor 's avonds. Netje optijd bezorgd. Eten is heerlijk. Hier gaan wij zeker vaker bestellen.

G. Schoemaker
25 september 2021

Goede sushi, goede gember, goede en superverse sashimi. 2x besteld en 2x alles perfect. Ook bezorging keurig op tijd en correct.

M
25 september 2021

Was lekker, zeker niet de laatste bestelling!

W
24 september 2021

Uitstekend

Kim
21 september 2021
winnie
20 september 2021

Bezorgtijd was erg lang (ruim een uur wachttijd). En had ik voor deze prijs iets meer zorg (bv in opmaak, sushi viel bijb oppakken uit elkaar en uiteinden rol bevatten minder/geen toppings) verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Koning

Hoi Winnie, Wat vervelend dat de sushi niet helemaal naar wens was. De bezorgtijd kan helaas wat langer zijn op de zondag i.v.m. de drukte. Neem even contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Marty Fidder
20 september 2021

Meer dan prima sushi !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AnneWill
19 september 2021

Heerlijke sushi, waren een deel van de bestelling vergeten, maar het werd binnen een klein kwartiertje nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
19 september 2021
Anja
19 september 2021

Heerlijk gegeten, vooral genoten van de Softshell carpaccio met ebi fry. Prima dat je bij de bestelling ook voor fooi voor de bezorger kunt kiezen. Vind het alleen jammer dat er voor iDEAL betaling geld in rekening wordt gebracht. Kennelijk hebben ze liever contant alhoewel dat weer niet kan bij bezorgen, wat mij ivm veiligheid voor de bezorger logisch lijkt.

E de Jong
18 september 2021

Het was heerlijk!

Geertje Vierhout
17 september 2021

Jullie mogen je met recht koning noemen. Top kwaliteit wat betreft de sushi. Ook wat betreft de loempiaatjes en de gefrituurde garnalen, loeiheet en absoluut verrukkelijk. En onwijs snelle en vriendelijke bezorging. Ik blijf klant!!!

Suzanne Hankamp
17 september 2021

Lekkere sushi, op tijd klaar.

Kelly de Feber
17 september 2021

Weer heerlijk van genoten!

K. van der Valk - van Leeuwen
15 september 2021
Someone
13 september 2021
Joey van gils
12 september 2021

Vriendelijk personeel Heb zeer genoten van de sushi Het zag er zeer smakelijk uit en het was ook zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gronden
12 september 2021

Kingsbox besteld, zag er helaas teleurstellend uit, alsof het snel in de box was gegooid. 3sushi met de saus, verre weg zoals de mooie foto. Niet verzorgd. Voor ons eenmalig.

Reactie van Sushi Koning

Hoi Gronden, Wat vervelend dat de sushi niet helemaal naar wens was. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan tijdens de bezorging en is daarom de King's box een beetje door elkaar 'geschud'. Neem even contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

R.Timmers
11 september 2021
Ron Mollema
11 september 2021

Goede service en mooie verse producten

Lisa
10 september 2021
Mascha
10 september 2021

Het was heerlijk! En snel bezorgt!

Willemijn
8 september 2021

De pokebowl zalm zat verrassend vol, was bang te eindigen met alleen rijst maar verre van dat! Heerlijk! Ietwat minder zeewier zou voor mij ook heel prima mogen!

Sanne
8 september 2021

Het was heerlijk en ook optijd bezorgd, top!

-
7 september 2021

Bezorging kan beter Rijst kan beter Warm en koud niet bij elkaar doen

Marion Bruijnes
5 september 2021

Heerlijk was het, en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Vierhout
4 september 2021

Bezorger was niet zo enthousiast. Niet echt een visitekaartje. Zei ook heel weinig. Het eten was echt heerlijk!

Esther
4 september 2021

Prima sushi, kregen als extra gefrituurde gamba’s erbij.

Ingrid
3 september 2021

Snel en goede sushi, rijst was lekker. Zalm royaal op de nigiri. Wel jammer dat warm en koud op elkaar gezet wordt. Mijn nigiris waren wat lauw geworden evenals de koude gerechten die bij de warme hapjes inzaten.

Anne
2 september 2021

Smaakte Heerlijk!

Kelly
2 september 2021

Het smaakte heerlijk! Kom zeker nog eens terug.

Marianne
1 september 2021

Heerlijke verse smaakvolle sushi. Bezorging op gewenste tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar

H.
1 september 2021