Bewertungen von Sushi Koning Nunspeet

Neue Beurteilungen

5.0
S
Gestern
Reinier
30 September 2022

Beste Sushi van Nunspeet...en omgeving...

Mona
26 September 2022

Heerlijke sushi, keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lenie van der Heijden
24 September 2022

Het was heerlijk maar moesten er wel wat lang op wachten. Meer dan 45 minuten. Dat waren we niet gewend. Nogmaals...prima kwaliteit!

Lokhorst
18 September 2022

Helaas de warme hapjes waren zo goed als koud..jammer.verder was t weer heel lekker zoals andere keren.

Antwort von Sushi Koning

Hoi Lokhorst, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de sushi naar wens was en wat vervelend dat de warme snacks koud waren. Zou je ons even een berichtje kunnen doen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden? Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Catharina
11 September 2022

Alles smaakte perfect. Mede door t zien van een schone werkkeuken./werkplek.

Lies
6 September 2022

Heerlijke pokebowl, veel ingrediënten van goede kwaliteit!

Edwin
4 September 2022

Heerlijk!

M.
28 August 2022
S
21 August 2022
Nico
20 August 2022

Erg lekker.. we hadden voor ruim 50,00 besteld maar konden niet avond eten voor 1 vol. En 2 kids onder de 14 :( Vond het heel erg weinig helaas.. kleine rolletjes en hoge prijs per keuze..

Gerard Rekers
13 August 2022

Het eten was prima en smaakte goed, alleen de Edamame zat geen smaak aan.

Jolanda
11 August 2022

Prima sushi, vers en goed van smaak. Bezorging wederom keurig op tijd.

Jeannette Boom
6 August 2022

Heerlijke sushi gerechten. Snelle levering.

Stephanie
23 Juli 2022

Vorig jaar een keer besteld toen vond ik het kwalitatief niet zo goed, maar nu weer een nieuwe kans gegeven. Daar ben ik blij om. Het was echt heerlijk!! Hele goeie sushi: goed gevuld, echt verse vis en heerlijk van smaak. Ook fijn: veel lekkere wasabi en sojasaus erbij. Aanrader

S
17 Juli 2022
Mp
10 Juli 2022

Was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

André Middelkoop
10 Juli 2022
DVB
3 Juli 2022

Heerlijke Sushibowls! Super vers en goed van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rianne
2 Juli 2022
Cynthia
26 Juni 2022

Was weer heerlijk! Mooi op tijd bezorgd

Johan Van den brink
25 Juni 2022

De sushi was heerlijk.

Pater
25 Juni 2022
Suzanna
24 Juni 2022

Het was heeerlijk!

Anco Toonen
24 Juni 2022

Gewoon top, elke keer weer

Gerda
23 Juni 2022
Jennifer
23 Juni 2022

Super service en kwaliteit! Bestelling op tijd ontvangen ondanks grote drukte.

Jennifer
20 Juni 2022

Er zaterdag haren in onze sushi.. dan vergaat je honger toch een beetje. De smaken waren wel top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Koning

Hoi Jennifer, Wat vervelend dat dit gebeurd is. Helaas hebben wij verder niets vernomen zodat wij dit hadden kunnen oplossen. Wil je nog even contact met ons opnemen zodat wij dit alsnog netjes voor je kunnen oplossen en je een positief ervaring kunnen geven. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Van Asselt
9 Juni 2022

Top kwaliteit keurig op tijd klaar👍

Saskia Jansen
5 Juni 2022

Weer heerlijke sushi. Voor het eerst de poke bowl besteld en deze was heerlijke, complete maaltijd.

Judith Dröge
2 Juni 2022

Super lekker sushi en altijd netje optijd Voor mij de lekkerste sushi van de omgeving.

Anke
2 Juni 2022

Veel keus, lekkere sushi en prima bezorging

M
1 Juni 2022

Eten was heerlijk!

Jacolien
1 Juni 2022

Zoals altijd was het weer superlekker!

J. Sloof
29 Mai 2022

Hele goede kwaliteit, zeer riant assortiment, goede prijzen, snelle bezorging. 10/10

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annette
26 Mai 2022

Ondanks de drukte heerlijke sushi en binnen redelijke tijd bezorgd!

Gerrieke
21 Mai 2022

Sushi was echt heel erg goed. Royaal belegd met vis. Beef tataki was ook heel erg lekker vond alleen de plakjes wel wat aan de dikke kant. & bezorgen in Harderwijk is ook echt top! Wij komen hier zeker terug.

Tineke de zwaan
8 Mai 2022

Super lekkere verse sushi.

pia
7 Mai 2022
Marcel
6 Mai 2022
Lyke
3 Mai 2022

Heerlijk vers en snel bezorgd. Super!!

HF
1 Mai 2022

Ondanks dat ik jullie sushi normaal de lekkerste vindt heb ik vanavond wat minder gegeten. De crushi was gesneden in grote lompe stukken die je niet zomaar naar binnen hapt. Tevens zat er weinig zalm vulling in. De verhouding was weg. Bij de baked zalm rol was de rijst te los en deze viel uit elkaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nugteren
30 April 2022

Heerlijk gegeten en bestelling perfect op tijd. Tot de volgende keer!!!

Marloes Prins
29 April 2022

Heerlijk

A
24 April 2022

Lekker, op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
21 April 2022

Alles was vers en erg goed op smaak! Gewoon top sushi, perfecte prijs/kwaliteitverhouding, kan het iedereen aanraden!

Jolanda
12 April 2022

Zag er netjes uit, was erg lekker en zeker genoeg! P.s. leuke bezorgster!

Rob
9 April 2022

Met recht sushi KONING. Alles klopte. Verse producten, smaak top, bezorging super. Voor ons 5 sterren plus

Reinier
7 April 2022

Alles eigenlijk wel perfect van bestelling tot bezorging. En het belangrijkste is het eten.. dat is gewoon heerlijk elke keer weer. Ze blijven gewoon de zelfde kwaliteit houden dus het is voor ons elke keer feest. Sushi koning nunspeet ga vooral zo door 👍

Andrew
6 April 2022

Precies op tijd en alles weer lekker vers gemaakt

Corrinne Fafiani
5 April 2022

Heerlijk eten en super snelle bezorging

Marieke
3 April 2022

Altijd lekker en vers. Snel en netjes of het nu wordt bezorgd of je gaat het afhalen.

Mirjam
3 April 2022

Verassend lekker! Erg vers, garnaal nog licht warm als je het thuis laat bezorgen en de avocado is altijd rijp!

Esther Van De Bunte
2 April 2022

Heerlijke verse sushi!

Anita
1 April 2022

Heerlijk, mooi op tijd ondanks dat we iets verder weg wonen

A3aan
27 MĂ€rz 2022

Vers gemaakt en smaakvol!

Paula
25 MĂ€rz 2022

Op tijd, vers en weer lekker, proberen steeds wat andere soorten

E Boonen
25 MĂ€rz 2022

Erg lekkere sushi, ruime hoeveelheid!

Gerwin
19 MĂ€rz 2022
Ron Mollema
19 MĂ€rz 2022

Ga zo door

Ezra Van olst
13 MĂ€rz 2022

Super goed en snel klaar

Ingrid
13 MĂ€rz 2022
Karin
13 MĂ€rz 2022

Goed geholpen en snel bezorgd. Sushi was lekker.

Henk
7 MĂ€rz 2022

Perfecte sushi, zelden zo gegeten. Rijst was subliem!

Nathalie
2 MĂ€rz 2022

Een erg goede sushi tent. Sushi is erg lekker, personeel is vriendelijk en de bestelling is altijd goed op tijd klaar! :)

van den Berg
27 Februar 2022

Zeer lekker. en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Betty Bruinenberg
26 Februar 2022

Ook het kopen van een kadobon werd prima geregeld. Misschien zou het leuk zijn om er een foldertje bij te doen met (een deel van) het assortiment. Zodat de ontvanger van de kadobon zich een idee kan vormen wat er allemaal te bestellen is. Verder top!

Marlies
25 Februar 2022

Heerlijke sushi!

Joop Teggelove
25 Februar 2022
Martin
23 Februar 2022

Netjes op tijd bezorgd. De smaak was super, hebben er van genoten.

Freek
20 Februar 2022
Paula
19 Februar 2022

Op tijd, t warme was warm en de rest vers, heerlijk

Niels
13 Februar 2022

De bestelling was snel binnen maar de yakatori saus zat er niet bij.

Sanne
12 Februar 2022

Wij miste een deel van onze bestelling, echter voor wij het doorhadden. Werd ik opgebeld met excuses en dat ze zo snel mogelijk het resterende deel leverende. Wat een service! Het was binnen 10 minuten geregeld.

Harrold
12 Februar 2022
Ferna Goedhart
12 Februar 2022

Snelle en goede bezorging. Heerlijke sushi , goede kwaliteit.

Willeke
11 Februar 2022

Wat een geweldige zaak wat een geweldig eten. Gevraagd of er iets veranderd kon worden in de sushibox, werd gewoon gedaan. Keurig op tijd bezorgd. Complimenten..đŸ‘ŒđŸŒ

Erica
6 Februar 2022

Het was heerlijk. En ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoorn
5 Februar 2022

Was heerlijk, super vers

S
3 Februar 2022
Kelly
2 Februar 2022
Jacolien
31 Januar 2022
Jolanda
31 Januar 2022
Vd. B.
30 Januar 2022

Heerlijke pokebowl en voor de kinderen een sushi box. Het was top!

M.Voogd
29 Januar 2022

Bestelling kwam mooi op tijd , zelfs vroeger . Alles smaakte heerlijk en de sausjes per onderdeel apart verpakt

Jeroen Vloedbeld
26 Januar 2022

De beste sushi ooit. Een aanrader.

Corrinne Fafiani
24 Januar 2022

Vlindergarnalen mogen van mij wat minder paneerlaag was erg dik maar kan persoonlijk iets zijn ivm gbp

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

SB
23 Januar 2022

Super snelle en goede bezorging. Sushi was erg lekker en nog warm. Helaas viel de sushi wel snel uit elkaar, dat was moeilijk eten en dus een klein minpuntje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Babbet
23 Januar 2022
anja
22 Januar 2022

heerlijk

Dimitri
21 Januar 2022

5/5 pokebowls zijn top

Janita Langemaat
21 Januar 2022

Super lekkere en verse sushi. Puntje van aandacht: doordat de warme en de koude zakken aan elkaar geniet worden, gaat bv de kippasteitjes lekken

Cat
20 Januar 2022

Great service en lekker sushi

Dimitri
16 Januar 2022

Zoals altijd was de sushi weer geweldig! 👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
15 Januar 2022
AW
14 Januar 2022

Wederom een zeer smakelijke ronde sushi, klein minpuntje, de mama box bevatte bijna alleen maar komkommer als extra. Wellicht iets meer afwisseling? Verder dik tevreden, komen zeker terug.

vd Berg
9 Januar 2022

Super lekker en op tijd volgens afspraak

Jaco Foppen
8 Januar 2022

Prima eten. Smaak voortreffelijk.

Van olst
7 Januar 2022
J.
4 Januar 2022

Goeie kwaliteit, makkelijk te bestellen!

AnneWill
2 Januar 2021

Overzichtelijke site, fijne communicatie, en keurig op tijd bezorgd. Erg tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
31 Dezember 2021

De sushi was heerlijk, mooi opgemaakt en smaakvol. Ook de loempia's en gefrituurde garnalen waren super.

M.Niebeek
31 Dezember 2021

Goeie Service en heel lekker Vers en Smakelijk en ook nog heel mooi Verzorgd!! Kortom ik bestel snel weer!

Mascha
30 Dezember 2021

Het was weer heerlijk

M.
29 Dezember 2021

Opzich prima, maar niet de beste sushi die ik ooit heb gehad. De smaken waren niet uitgesproken. Weinig verschil te proeven tussen de verschillende soorten.

Joan
29 Dezember 2021
Jacolien
28 Dezember 2021
Chris van Beem
26 Dezember 2021

We waren heel tevreden over het bestelprocedure, de communicatie, de levering en de kwaliteit. Wel jammer dat de beloofde fles wijn niet werd meegeleverd


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annemieke de Wit-Dijksma
26 Dezember 2021

In Ă©Ă©n woord TOP. Goede kwaliteit sushi's Altijd keurig op tijd bezorgd.

Mark Visser
25 Dezember 2021

Super kwaliteit! Erg lekker! Zeker een aanrader!

Catriona van de Streek-Elliott
24 Dezember 2021

Uitstekend sushi, snel verzorgen en goed geprijsd.

Gianno Bisutti
24 Dezember 2021

Super lekker, we hebben er van genoten. Nog bedankt voor het wijntje er bij op kerstavond!

Marieke
24 Dezember 2021

Bezorging 20 minuten te vroeg, eten lekker maar weinig variatie in vegetarische opties. Ook vrij prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt.

vt slot
19 Dezember 2021

Alles perfect en snel zoals gewoonlijk !! Heerlijk gegeten weer !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fidder
18 Dezember 2021

Kidsbox valt erg tegen er zit een beker bij maar niet wat te drinken. Een verassing voor de kids zou ook leuk zijn!

R
17 Dezember 2021
Olst
17 Dezember 2021
P
11 Dezember 2021

Erg goede kwaliteit, hebben genoten

M.H.
11 Dezember 2021

voor een bezorgdienst prima sushi. Vlot en vriendelijk bezorgd in Doornspijk

JulGer
5 Dezember 2021

Al vaak sushi gehaald. Ruime keuze, heerlijk eten! Al eerder 5 sterren recensies geplaatst, helaas dit keer 3 sterren. Laatste keer liet de klantvriendelijkheid helaas behoorlijk te wensen over, zowel aan de telefoon als tijdens het ophalen (ophalen van de door Sushi Koning vergeten wasabi, soja saus en chili saus -voor de 2e keer-). We begrijpen dat als het druk is de stress wat hoog kan zijn maar dit hoeft niet afgereageerd te worden op klanten. Jammer van deze ervaring. Buiten dit om; het eten was weer lekker!

Antwort von Sushi Koning

Hoi JulGer, Bedankt voor je beoordeling nu en je eerdere 5 sterren beoordeling. Wat vervelend om te horen dat dit voor de 2e keer vergeten is en dat de klantvriendelijkheid die dag wat beter had gekund. Natuurlijk gaan we dit gelijk even intern oppakken en zorgen wij dat dit de volgende keer goed geregeld is. Fijn om te horen dat het eten lekker is. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Bertus
5 Dezember 2021
M. Bakker
4 Dezember 2021

Heerlijk eten. Lekker dicht bij huis en op tijd op te halen. Altijd vriendelijke medewerkers.

Gerard
4 Dezember 2021

Verse sushi, goed gevuld, fijne extra's zoals heerlijke gember en goede wasabi. Erg lekker allemaal. Ook de zeewier en adamame.

Van k
30 November 2021
Reinier
27 November 2021

Het is heerlijk.. wij bestellen momenteel wekelijks en de kwaliteit blijft goed.. we nemen meestal de kingsbox en de spicy box. Heeeeeerlijk

B&G
27 November 2021

5x besteld en 5x perfect. Uitstekende kwaliteit.

Laura
27 November 2021

Ontzettende snelle en vriendelijke bezorging!

D.jansen
26 November 2021

Was de eerste keet bij sushi koning. Maar zeker niet de laatste

Judith Dröge
25 November 2021
Marieke
21 November 2021

Netjes op tijd, vriendelijk en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Beert hup
20 November 2021

Was goed alles was lekker vers en was zeker voor herhaling vatbaar

Ingrid
19 November 2021

Eten was niet heel warm meer , voor de rest prima

Vera Bouw
19 November 2021

Weer heerlijk gegeten.

Mk
13 November 2021

Ruim 1,5 uur gewacht Zat garnaal ipv kip in de bandobox Voor de 3e keer de bezorger moeten melden dat ik nog moest betalen
.

M. Coenders
13 November 2021

Uitstekende bezorging. Heerlijk eten en ook zorgvuldig verpakt.

Thomas
12 November 2021

Heerlijke sushi, bezorging kwam perfect volgens schema en belde ons op zoals werd verzocht. Top!

Margriet
11 November 2021

Echt helemaal super, lekker, vers eten en snel geleverd. Wel mag het aanbod van verschillende soorten in een box wat uitgebreider.

Janneke
11 November 2021

Was heerlijk , bedankt voor het heerlijke eten en de goede service !

Jimi
10 November 2021

Was super lekker

Vera Bouw
7 November 2021

Het eten was heerlijk.

N.S.
7 November 2021
Leonie
6 November 2021
Sebastiaan
5 November 2021
Stoffer
1 November 2021

Netjes optijd bezorgd, heerlijke sushi !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marja Hop
31 Oktober 2021

25 cent voor iDeal betaling is echt te zot voor woorden. “Vragen” om fooi

. All over was de smaak van de verschillende bijna niet te onderscheiden. Ik zal jullie niet adviseren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Koning

Hoi Marja, Wij vinden het erg jammer dat onze sushi niet in de smaak is gevallen, helaas hebben wij zelf verder niets vernomen van u en weten niet precies wat er dan mis is gegaan. Voor de Ideal betalingen gebruiken wij een externe partner om de veiligheid te kunnen waarborgen van de transactie. Wij hebben helaas geen invloed op de kosten en verdienen hier zelf natuurlijk ook niets aan. Het vragen om 'fooi' is een optie op de website en is ook absoluut niet verplicht. met vriendelijke groet, Sushi Koning

Hein
31 Oktober 2021
Ron
30 Oktober 2021

Heerlijk vers gemaakt, de spicy box was voortreffelijk 😄👏👍

LĂ©on Benschop
30 Oktober 2021

Super goed!

Mk
29 Oktober 2021

Bij de crushi yakatori zat weinig vulling buitenste stukken zelfs niks. California roll was ijskoud en de rest was al uit elkaar gevallen voordat ik er aan gezeten had


noa
27 Oktober 2021

had verkeerde adres doorgegeven, werd contact opgenomen en was alsnog snel op locatie. heerlijke sushi voor een goeie prijs!

Reinier
26 Oktober 2021

Niks op aan te merken..het was lekker. Lekkere sushi 👍.

Lisanne
24 Oktober 2021
Lieftink
24 Oktober 2021

Levering op tijd. Heerlijk gegeten.

Ruben
22 Oktober 2021

Smaak prima. Portie viel wel snel uit elkaar, wel mooie maat kwa grote

Gewoon goed
22 Oktober 2021

Lekker en snel bezorgd

Jacolien
20 Oktober 2021

Echt superlekker!đŸ‘ŒđŸ»

Bonestroo
19 Oktober 2021

Was super lekker!

Corrinne Fafiani
17 Oktober 2021

Heerlijk heet en dan bedoel ik temperatuur ! Het is echt. Een aanwinst voor Nunspeet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rianne
16 Oktober 2021

Was erg lekker en werd netjes op tijd bezorgd. Er zit wel veel te weinig wasabi en sojasaus bij. Ondanks dat, zeker voor herhaling vatbaar.

Esther
16 Oktober 2021

Heerlijk verse sushi en snelle bezorging!

Dennis Brull
16 Oktober 2021

Bon gewonnen. Nu besteld omdat ze hier ook bezorgen in de omgeving. Snelle levering. Alles volgens afspraak. En zeer vers. Echt een aanrader! Chapeau!!

Margriet
12 Oktober 2021

Super lekker gegeten en snelle bezorging, echt een aanrader

Groothuis
12 Oktober 2021

Snelle levering . Sushi was erg lekker , zat alleen 1 ding niet bij de bestelling maar verder echt top

Nienke ten Hove
11 Oktober 2021

Super lekker!

Yo Hopstaken
9 Oktober 2021

Het was heerlijk!

Janneke van Putten
8 Oktober 2021

Het was in een woord samen te vatten: HEERLIJK !!!!

Nugteren
7 Oktober 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten!!! De warme gerechten waren gewoon nog warm ondanks de verre rit ((buitengebied Hulshorst) op de fiets. Ook fijn dat je een fooi kan geven via iDeal. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Mar
29 September 2021

Verrukkelijk. Netjes. Vriendelijk. Schoon. Optijd klaar. Zeker voor herhaling. đŸ‘đŸ»đŸ˜‹

Ellis ten Oever
28 September 2021
vd Streek
27 September 2021

Was alles wat ik had verwacht en meer. Vers en heerlijk. Snel geleverd en vriendelijk personeel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corrinne Fafiani
26 September 2021

Heerlijk datgene wat warm moet zijn warm en lekker krokant vriendelijke snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Priscilla
25 September 2021

In de middag al besteld voor 's avonds. Netje optijd bezorgd. Eten is heerlijk. Hier gaan wij zeker vaker bestellen.

G. Schoemaker
25 September 2021

Goede sushi, goede gember, goede en superverse sashimi. 2x besteld en 2x alles perfect. Ook bezorging keurig op tijd en correct.

M
25 September 2021

Was lekker, zeker niet de laatste bestelling!

W
24 September 2021

Uitstekend

Kim
21 September 2021
winnie
20 September 2021

Bezorgtijd was erg lang (ruim een uur wachttijd). En had ik voor deze prijs iets meer zorg (bv in opmaak, sushi viel bijb oppakken uit elkaar en uiteinden rol bevatten minder/geen toppings) verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi Koning

Hoi Winnie, Wat vervelend dat de sushi niet helemaal naar wens was. De bezorgtijd kan helaas wat langer zijn op de zondag i.v.m. de drukte. Neem even contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

Marty Fidder
20 September 2021

Meer dan prima sushi !!

AnneWill
19 September 2021

Heerlijke sushi, waren een deel van de bestelling vergeten, maar het werd binnen een klein kwartiertje nageleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aart
19 September 2021
Anja
19 September 2021

Heerlijk gegeten, vooral genoten van de Softshell carpaccio met ebi fry. Prima dat je bij de bestelling ook voor fooi voor de bezorger kunt kiezen. Vind het alleen jammer dat er voor iDEAL betaling geld in rekening wordt gebracht. Kennelijk hebben ze liever contant alhoewel dat weer niet kan bij bezorgen, wat mij ivm veiligheid voor de bezorger logisch lijkt.

E de Jong
18 September 2021

Het was heerlijk!

Geertje Vierhout
17 September 2021

Jullie mogen je met recht koning noemen. Top kwaliteit wat betreft de sushi. Ook wat betreft de loempiaatjes en de gefrituurde garnalen, loeiheet en absoluut verrukkelijk. En onwijs snelle en vriendelijke bezorging. Ik blijf klant!!!

Suzanne Hankamp
17 September 2021

Lekkere sushi, op tijd klaar.

Kelly de Feber
17 September 2021

Weer heerlijk van genoten!

K. van der Valk - van Leeuwen
15 September 2021
Someone
13 September 2021
Joey van gils
12 September 2021

Vriendelijk personeel Heb zeer genoten van de sushi Het zag er zeer smakelijk uit en het was ook zeer smakelijk

Gronden
12 September 2021

Kingsbox besteld, zag er helaas teleurstellend uit, alsof het snel in de box was gegooid. 3sushi met de saus, verre weg zoals de mooie foto. Niet verzorgd. Voor ons eenmalig.

Antwort von Sushi Koning

Hoi Gronden, Wat vervelend dat de sushi niet helemaal naar wens was. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan tijdens de bezorging en is daarom de King's box een beetje door elkaar 'geschud'. Neem even contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Sushi Koning

R.Timmers
11 September 2021
Ron Mollema
11 September 2021

Goede service en mooie verse producten

Lisa
10 September 2021
Mascha
10 September 2021

Het was heerlijk! En snel bezorgt!

Willemijn
8 September 2021

De pokebowl zalm zat verrassend vol, was bang te eindigen met alleen rijst maar verre van dat! Heerlijk! Ietwat minder zeewier zou voor mij ook heel prima mogen!

Sanne
8 September 2021

Het was heerlijk en ook optijd bezorgd, top!

-
7 September 2021

Bezorging kan beter Rijst kan beter Warm en koud niet bij elkaar doen

Marion Bruijnes
5 September 2021

Heerlijk was het, en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Vierhout
4 September 2021

Bezorger was niet zo enthousiast. Niet echt een visitekaartje. Zei ook heel weinig. Het eten was echt heerlijk!

Esther
4 September 2021

Prima sushi, kregen als extra gefrituurde gamba’s erbij.

Ingrid
3 September 2021

Snel en goede sushi, rijst was lekker. Zalm royaal op de nigiri. Wel jammer dat warm en koud op elkaar gezet wordt. Mijn nigiris waren wat lauw geworden evenals de koude gerechten die bij de warme hapjes inzaten.

Anne
2 September 2021

Smaakte Heerlijk!

Kelly
2 September 2021

Het smaakte heerlijk! Kom zeker nog eens terug.

Marianne
1 September 2021

Heerlijke verse smaakvolle sushi. Bezorging op gewenste tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar

H.
1 September 2021